Als het kriebelt…

Vandaag, 5 oktober 2015 is een speciale dag voor mij, vandaag is het zover. Vandaag start ik mijn eigen zaak! Na drie spannende jaren als consultant blazen we het stof van onze ondernemersvleugels, en schieten we weer in gang met… Intago!

Intago, waar kennen we dat van?

Het moet nu ongeveer een 8 jaar geleden zijn dat ik met kameraden in het Diepenbeek studentencafé trots keek naar een blaadje papier, met daarnaast een fles wodka en tequila, glunderend naar deze naam. (Klinkt leuk in elke taal, probeer maar eens in het Chinees). Het startpunt van mijn eigen studentenonderneming in websites aan de Universiteit Hasselt. 5 jaar en 150+ websites later geraakte ik toch eindelijk eens afgestudeerd, en besloot dat het toch tijd was om nog eens andere ervaring gaan op te doen. De 150 websites, die hebben we ter goeder trouw over gedragen aan de firma BrightSites / Intracto.

Klaar voor een nieuwe uitdaging klopte ik aan bij AE, een (nee, zeg maar hét) Leuvens consultancybedrijf in Business & ICT. Gedurende drie mooie jaren leerde ik zoveel nieuwe dingen, van Business Architectuur tot Projectmanagement, van Customer Journeys en Service Design. Het waren drie zeer mooie jaren (dankjewel collega als je dit leest), met prachtige projecten. Maar toch bleef het ergens kriebelen…

En als het kriebelt, moet je ondernemen! Dus, vandaag, 8 jaar na de eerste start als student, start ik terug met een digitaal marketingbureau: Intago.

Wat is dat, een digitaal marketingbureau?

Wij zijn er voor ondernemers die klaar zijn voor het digitale avontuur. Wil je jouw diensten digitaal gaan promoten, of starten met een webshop, dan zijn wij er voor jou. We bouwen samen aan een professioneel digitaal visitekaartje, en vertellen jouw verhaal. We bouwen een krachtige website of shop, en zorgen er voor dat je al jouw klanten kan bereiken via E-mail, Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest, Postduif, in de straat, op een bus, je eigen winkel, je wagen, je drukwerk, tot je eigen feestjes toe. We willen een no-nonsense marketingbureau zijn dat meedenkt met jou en je budget, en vooral: met jouw klanten!

Daar hoort een feestje bij!

Uiteraard moeten we zo een leuk moment niet ongemerkt voorbij laten gaan. De komende maand bouwen we nog hard aan onze onderneming, ons team, onze website, en natuurlijk onze marketing. Maar binnenkort gaan we zeker eens een openingsreceptie houden in ons nieuwe kantoortje op de Corda Campus in Hasselt. Wil jij er bij zijn? Laat dan even je e-mailadres achter, en we houden je op de hoogte van onze fratsen!

Met ondernemende groet,

Tom

12 gedachten over “Als het kriebelt…”

  1. Veel succes, en veel genot in je nieuwe uitdaging waarvan ik nu al weet dat je het super gaat doen!!!

  2. Mooi! Heel eeg veel succes! Maar daar ben ik van overtuigd! Jij bent geboren als ondernemer!

  3. Wachovia’s next. All those Golden West option ARMs just keep rotting.They won’t be able to get out from under. Those mortgages are worse than what took out WM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *