Over ondernemen, digitaal & klantenbeleving…

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog een blogje schreef op mijn persoonlijke website. Maar met een goede reden, we zijn ondertussen maar liefst 8 maanden ver met de heropstart van Intago. En zoals dat gaat, een goede schoenmaker zijn schoenen zijn altijd kapot. Met de zomer in aantocht, las ik een kleine adempauze in om deze blog een nieuw elan te geven, wat dit inhoudt ontdek je verder…

Een goede start…

Dat we onze start alvast niet gemist hebben met Intago, is een feit. We zijn er in geslaagd om een sterk, enthousiast en jong team samen te brengen, een toffe bedrijfscultuur op te zetten en veel te veel zalige projecten en klanten aan te trekken. Iets om fier op te zijn, celebrate small successes along the way.

Maar dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn was, kan ik je ook wel vertellen. Ondanks de bagage van Intago v1 zijn we op korte tijd véél nieuwe uitdagingen tegengekomen, van het aanwerven van medewerkers, snel groeien, grotere projecten tot funding.

Inzichten delen

Op die enkele maanden tijd heb ik de kans gehad om énorm veel bij te leren over het ondernemerschap zelf. Deze inzichten wil ik vanaf vandaag graag met je delen op mijn persoonlijke blog.

Je zal hier binnenkort posts kunnen terugvinden over de uitdagingen die ik als ondernemer ben aangegaan, van toen ik 10 jaar geleden startte als student ondernemer, als intrapreneur binnen grote organisaties en als entrepreneur binnen Intago e.a. Ik hoop op deze manier jou te inspireren: om te starten, te groeien, en vooral je passie te vinden in het ondernemerschap.

Over klantenbeleving & digitaal

Met de focus op ondernemerschap zal ik regelmatig de link leggen met twee andere passies van mij, namelijk digitaal & customer experience. De specifieke blogs over Digital & CX, die verhuizen voortaan naar de Intago blog, waar we nu met het hele Intago-team aan de slag zullen gaan om je op de hoogte te houden van de laatste technologieën en trends. Neem dus zeker een kijkje en hou ons in de gaten!

Tot binnenkort op tomdevos.be en intago.be. Heb jij een topic waarover je graag meer wil weten als ondernemer? Laat het dan zeker weten, dan gaan we er mee aan de slag!

Een gedachte over “Over ondernemen, digitaal & klantenbeleving…”

  1. Het aannemen van veel werknemers op korte termijn maakt het inderdaad niet makkelijk. Het is wat zoeken naar processen die werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *